Skip to content

Huis en tuin en serre meubels

Tubbli biedt modulaire meubels voor huis en tuin voor het inrichten van wooninterieurs. De modellen omvatten comfortabele poefs, fauteuils, banken en stoelen. Ook bieden we matrassen (kussens) voor modieuze palletmeubels, die er niet alleen geweldig uitzien op het terras, maar ook in interieurs. Ook zeer geschikt voor cafés en restaurants. De gebruikte materialen geven de tuinmeubelen een hoge weerstand tegen slijtage en wisselende weersomstandigheden.

huis en tuin meubels waterdicht modulair

Het grote voordeel van de Tubbli meubels is functionaliteit – modulaire meubels kunnen in elke configuratie worden gecombineerd en hun vormen en afmetingen aanpassen aan de behoefte van dat moment. de meubels zijn voorzien van stevig klittenband, waardoor aan elkaar gekoppelde meubelstukken niet uit elkaar kunnen vallen bij gebruik. Een tweezitsbank is b.v. makkelijk te vergroten door een fauteuil of een bank voor 4 personen toe te voegen aan een hoek die past bij de ruimte van je interieur.

De meubels kan je zonder zorgen van de woonkamer naar het terras of de tuin verplaatsen. Door vakkundige montage en het gebruik van de beste materialen zijn de meubels waterdicht. Ook zijn ze zeer eenvoudig schoon te maken.

Kleuren en motieven,

Al de meubels van Tubbli zijn in vele kleuren te bestellen. We hebben gemiddeld 16 kleuren per model. Daarnaast zijn, op bestelling, veel meer kleuren mogelijk. Ook zijn de meubels in “eco Leather”verkrijgbaar. Deze stof lijkt exact op leer en is in 6 stoere kleuren te krijgen. Uiteraard is ook deze stof tegen water bestand.

Rietprint,

Tubbli biedt ook een uitgebreide collectie meubels met een “rietprint”. Deze meubels zien er niet alleen geweldig uit, maar blijven ook mooi en zijn ook weer makkelijk schoon te houden.

rieten meubels bank stoel sofa poefrieten bank stoel poef tafelrieten meubels stoel bank tafel

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden?