Skip to content

Kids meubels voor kleuterschool, bso, dagverblijf, speelplaats, wachtkamer enz. (shop)

Tubbli kids biedt een ruime en gekleurde uitrusting voor professionele kinderverblijven in een brede zin. De collectie omvat een breed aanbod aan modulaire meubels. We hebben een breed aanbod fauteuils, poefs, stoelen, banken en matrassen, maar ook ballenbakken en sets met glijbaan en trap. Alle elementen zijn aan elkaar vast te maken met klittenband. Deze bevestigingsmanier is niet alleen makkelijk maar blijft ook bij intensief gebruik goed vastzitten.

kids meubels kinderopvang bso kleuterschool peuter

Veiligheid voor kinderen,

Bij de productie van onze meubels gebruiken we stoffen en materialen die volkomen veilig zijn voor kinderen. Al onze polyester stoffen zijn zacht en duurzaam. De stoffen zijn niet gevoelig voor bacteriën, motten of schimmels. Hierdoor veroorzaken ze ook geen allergieën. Uiteraard voldoen onze stoffen en schuimvulling aan alle Europese normen!

Schoonmaken,

De meubels zijn zeer makkelijk schoon te maken. Een vochtige doek is normaal gesproken al voldoende. De stoffen zijn ook bestand tegen de “normale” schoonmaakmiddelen. (zoals gebruikt in ruimtes waar kinderen spelen). Bij ernstige vervuiling kan de bekleding eventueel verwijderd worden en in de wasmachine op 30 graden worden gewassen.

Kleuren,

Al onze meubels zijn in vele kleuren verkrijgbaar. We hebben een keuze uit gemiddeld 16 kleuren en op bestelling zijn ook andere kleuren mogelijk. De speelsets zijn in een vaste kleur maar ook op bestelling in andere kleuren te verkrijgen.

Kinderkamer thuis,

De losse stoelen, poefs en banken zijn erg leuk in de kinderkamer. Ze zijn in zoveel kleuren te koop dat ze in elke kleur kinderkamer passen. Een roze stoel of bank is een echte “eyecatcher” in een meisjeskamer. Zie je hetzelfde meubel in b.v. donkerblauw of zwart, dan is het een stoer meubel voor jongens. De meubels zijn lichtgewicht, modulair, sterk en makkelijk schoon te houden.

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden?